spațiul perfect pentru a lucra de acasă și pentru a te bucura de natură!

Ultimul penthouse disponibil spre vânzare în complexul Freya Home își va găsi de asemenea foarte curând proprietarul iar acesta poți fi chiar tu! Descoperă oferta Freya Home și alege un loc elegant și modern în care să te bucuri de NATURĂ!

Cartierul Freya Home

Mix urbanistic | Zonă rezidențială Freya Home si zonă retail Iulius Group

Cartierul Freya Home reprezintă un complex rezidențial gândit de oameni pentru oameni ce împărtășesc aceeași dorința: să locuiască într-un spațiu Modern, Simplu și Elegant!


Lucrăm activ la dezvoltarea unei comunități sustenabile, autonome și transpunem acest lucru prin beneficiile adoptării unei arhitecturi scandinave și raportul dintre spațiul comun și cele două mari parcuri concepute pentru a asigura confortul necesar.

PENTHOUSE FREYA HOME

Penthouse-ul Freya Home este gândit în așa fel încât să devină locul perfect pentru tine și familia ta: un apartament în mijlocul naturii, într-un complex unde ai toate facilitățile necesare. Cu un design interior inspirat din arhitectură scandinavă și mai ales, cu posibilitatea de a-ți alege chiar tu finisajele, penthouse-ul Freya Home îți oferă un spațiu elegant și confortabil în care să te poți bucura de natură!

Penthouse

ALTE APARTAMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

Apartament 1 cameră tip A

Apartament 1 cameră tip B

Apartament 1 cameră tip C

Apartament 3 camere

De ce viața ta va fi mai
bună la Freya Home?

Arhitectură de inspirație scandinavă

Complexul Freya Home este inspirat de stilul scandinav și pune accent pe materialitate prin folosirea formelor simple, finisajelor cu aspect natural în nuanțe pastelate, cât mai aproape de culorile regăsite în natură.

Beneficii

Pentru ca tu să te simți cu adevărat fericit în noua ta locuință, ne-am asigurat că nu-ți va lipsi nimic:
transport public în comun. aflat în fața proprietății, drum de acces asfaltat și canalizare, priveliște deosebită asupra orașului, zonă de retail, grădinițe, restaurante și terenuri de sport incluse in incinta cartierului.

Cele mai bune materiale

Am ales cele mai bune materiale pentru casa ta, cum ar fi: tâmplărie tripan (cu trei foi de sticlă) și 5 camere de izolate, instalații electrice din cupru, Schneider și structură pe cadre cu zidărie de 30cm grosime (izolare termică superioară).

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ