Ghidul cumpărătorului

Descoperă răspunsuri la întrebările importante. În cazul în care ai nelămuriri și nu sunt explicate mai jos, nu ezita să ne contactezi.

Cea mai eficientă modalitate prin care poți afla toate detaliile despre achiziția unuia, sau a mai multora, apartamente / spații comerciale in complexul Freya Home din Iași este să stabilești o întâlnire la biroul de vânzări cu unul din consultanții noștri. Aici poți afla toate informațiile necesare cu privire la tipurile de apartamente, dotările și facilitățile proiectului, stadiul construcției, materialele folosite, prețuri, discounturi și detalii legate de modalitățile de plată.

Sună la 0736 430 430 sau scrie-ne un email la [email protected] pentru a programa o vizită!

Da, cu exceptia cazului in care cumparatorul mai are deja o locuinta achizitionata – caz in care va plati inca 14%.
Salon de beauty, clinica stomatologica, restaurant, iar daca ai o idee de afacere si vrei sa profiti de avantaje precum:
 
🔝 locația lângă un centru de retail Iulius Group și într-o zonă dens populată și în dezvoltare constantă dintr-un oraș cu adevărat european
🔝 vad comercial deosebit (poți fi primul din cartier cu un anumit tip de afacere, beneficiind astfel și de concurență redusă),
🔝 oportunitate de investiție foarte rentabilă – amortizarea din chirie putându-se efectua în doar 8 ani
🔝 diferite dimensiuni ale spațiilor comerciale: 60, 90, sau 120 mp
🔝 prețurile de neratat!
 
atunci nu ezita si contacteaza-ne acum!
 
E simplu: 0736 430 430 sau [email protected] !

Mutarea în apartamentul achiziționat la Freya Home se poate face după semnarea contractului final de vănzare cumpărare care survine dupa receptie si inregistrarea acestuia la OCPI .

Termenul maxim de predare va fi mentionat in antecontract.

În momentul predării, apartamentul va avea următoarele finisaje: gresie, faianță, parchet, uși de interior, geamuri termopan, obiecte sanitare, încălzire în pardoseală, centrală termică individuală, pregătire pentru aparat de aer condiționat, sistem smart și interfon video.

In plus, cumparatorul isi poate alege din tipuri diferite de gresie, faianta si parchet, iar daca este apartamentul este achizitionat in faza de proiect, instalatiile electrice pot fi deasemenea reconfigurate tinand cont de preferintele cumparatorului. 

Achiziția unui apartament sau spațiu comercial în complexul Freya Home nu te obligă și la cumpărarea unei parcări. Aceasta se poate achiziționa și separat, ulterior, în limita unităților disponibile.

Printre multele avantaje ale complexului rezidențial Freya Home se numără și parcurile și spațiile de joacă pentru copii.
 
Moderne, sigure, și inspirat amenajate, acestea vor aduce un motiv în plus ca în ansamblul Freya Home întreaga familie să aibă parte de toate bucuriile unei vieți armonioase.
 
Vezi aici cum arată acestea.
 

Avansul minim necesar achiziției unui apartament este de 30% din valoarea apartamentului cu TVA.

Acesta se achită intr-un termen stabilit in antecontractul legalizat la notar.

Toate plățile se efectuează prin bancă, în lei, la cursul de schimb al zilei aferente emiterii facturii. Plata avansului se face in baza facturii conform clauzelor stabilite in antecontract.

Pe parcurs, poți solicita facturi si efectua plăți pentru sumele pe care vrei să le acoperi până în momentul predării apartamentului. Ultima tranșă trebuie achitată cu 24 ore înainte de semnarea la notar a contractului final de vânzare cumpărare. Plata ultimei tranșe trebuie dovedită in momentul semnării contractului de vanzare cumpărare.

După ce ai ales apartamentul visat, poți achita apelând la una dintre următoarele patru modalități:
1️⃣ plata integrală;
2️⃣ 50% la antecontract + 50% la achitare final;
3️⃣ 30% antecontract + credit bancar la final;
4️⃣ 50% la antecontract + plăți pe parcurs până la finalizarea blocului.

 

Structura de beton are garanție pe viață, garanția pentru lucrari ascunse (tevi, hidroizolatie)  este de 10 ani, pentru finisaje 3 ani, iar pentru dotările apartamentului se transferă garanția producătorului către clientul final.