Când familia ta se mărește și ai nevoie de un pic mai mult spațiu...

Descoperă oferta de apartamente cu 3 camere oferită de Freya Home și alege un loc elegant și modern în care să te bucuri de NATURĂ!

Cartierul Freya Home

Mix urbanistic | Zonă rezidențială Freya Home și zonă retail Iulius Group

Cartierul Freya Home reprezintă un complex rezidențial gândit de oameni pentru oameni ce împărtășesc aceeași dorința: să locuiască într-un spațiu Modern, Simplu și Elegant!

Lucrăm activ la dezvoltarea unei comunități sustenabile, autonome și transpunem acest lucru prin beneficiile adoptării unei arhitecturi scandinave și raportul dintre spațiul comun și cele două mari parcuri concepute pentru a asigura confortul necesar.

TIPURI DE APARTAMENTE CU 3 CAMERE

Apartamentele cu 3 camere Freya Home reprezintă locul perfect pentru tine și familia ta, atunci când simți că ai nevoie de un pic mai mult spațiu. Cu un design interior inspirat din arhitectura scandinavă și mai ales, cu posibilitatea de a-ți alege chiar TU finisajele, apartamentele Freya Home îți oferă un spațiu elegant și confortabil în care să te poți bucura de natură!

Apartament 3 camere

DETALII

Apartament 3 camere BLOC TURN

DETALII

ALTE APARTAMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

Apartament 1 cameră tip A

Apartament 1 cameră tip B

Apartament 1 cameră tip C

Apartament 2 camere

De ce viața ta ar fi mai
bună la Freya Home?

Arhitectură de inspirație scandinavă

Complexul Freya Home este inspirat de stilul scandinav și pune accent pe materialitate prin folosirea formelor simple, finisajelor cu aspect natural în nuanțe pastelate, cât mai aproape de culorile regăsite în natură.

Beneficii

Pentru ca tu să te simți cu adevărat fericit în noua ta locuință, ne-am asigurat că nu-ți va lipsi nimic:
transport public în comun. aflat în fața proprietății, drum de acces asfaltat și canalizare, priveliște deosebită asupra orașului, zonă de retail, grădinițe, restaurante și terenuri de sport incluse in incinta cartierului.

Cele mai bune materiale

Am ales cele mai bune materiale pentru casa ta, cum ar fi: tâmplărie tripan (cu trei foi de sticlă) și 5 camere de izolate, instalații electrice din cupru, Schneider și structură pe cadre cu zidărie de 30cm grosime (izolare termică superioară).

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ